Читај ми!

Blog uživo: Amerikankama "hladni rat" u Londonu

Amerikanke osvojile ekipno zlato u gimnastici. Prvo zlato za Sloveniju u džudou. Drama na vaterpolo turniru. Poslednji šut Španaca "potonuo" na liniji gola Hrvatske. Španija iskalila bes nad košarkašima Australije. Majkl Felps osvojio dve nove medalje, čime je postao rekorder Olimpijskih igra sa ukupno 19. odličja.

22.52 - Istorija afričkog mačevanja pisaće se od Olimpijskih igara u Londonu jer je Egipćanin Alaledin Abouelkasem osvojio prvu medalju i to srebrnu u disciplini floret. Zlato pripalo Kinezu Leiju, a bronza Korejancu Čoiu.

22.32 - Kineska plivačica Je Šiven, koju mediji već nazivaju "čudom od deteta", osvojila je još jednu zlatnu medalju na Olimpisjkim igrama, ovoga puta u diciplini 200m mešovito. 

22.29 - Braća Majk i Bob Brajan plasirali se u četvrtfinale Olimpijskog turnira, pošto su u dva seta (7:6, 7:6) bili bolji od ruskog dubla Davidenko/Južni.

22.15 - Majkl Felps osvojio 19. medalju na Olimpijskim igrama, čime je oborio rekord Larise Latinine. Felps do kraja takmičenja nastupa u još dve discipline i imaće priliku da  osvoji još koje odličje.

20.30 - Mađarski vaterpolisti nisu izgubili na Olimpijadi 12 godina i u tom periodu osvojili su tri zlatne medalje. U Londonu, posle poraza od Srbije, Mađarska izgubila i od Crne Gore, rezultatom 11:10. 

19.43 - Amerikanke osvojile zlatnu medalju u ekipnom delu takmičenja u gimnastici. Ruskinje druge. Rumunija treća. 

18.07 - Urška Žolnir donela je Sloveniji prvu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, i to odmah zlatnu. Slavila je u džudou, u konkurenciji do 63 kilograma.

16.42 - Španija se žalila i traži da se prizna gol koji je Perez postigao u poslednjoj sekundi meča protiv Hrvatske.

16.16 - Plivačka senzacija, Kineskinja Šiven Je nije dopingovana, saopštila Svetska agencija za borbu protiv dopinga. 

16.12 - Rukometaši Mađarske pobedili su Južnu Koreju sa 22:19 (7:9) u drugom kolu grupe B. Da posetimo, reč je o grupi u kojoj nastupaju i naši rukometaši.

15.55 - Organizatori, kao što su i obećali, poslali vojsku na tribine kako bi popunili prazna sedišta. 

15.45 - Organizatori Olimpijskih igara saopštili su da je, tokom prva tri dana takmičenjima prisustvovalo 2,1 milion posetilaca. 

15.12 - Nemačka je odbranila olimpijsko zlato iz Pekinga u konjičkom ekipnom takmičenju i tako raspršila nade domaćina o prvoj zlatnoj medalji u Londonu.

15.00 - Procenite sami. Linijski sudija je pokazao da je gol, a glavni Slovenac Boris Margeta odlučio je da ga ne prizna. Španci su dugo protestovali, pokazivali na video-snimak koji nije bio dovoljno jasan, ali je više potvrđivao tvrdnje Španaca nego Hrvatske. Navijači u vaterpolo areni su posle video-snimka počeli da skandiraju: "Gol...gol...gol", ali je sudija uz pomoć delegata i zvaničnih lica odbio sve prigovore.  Iz Londona: Aleksandar Stojanović.

14.40 - Rešen problem između džudo federacije i Saudijske Arabije.  Takmičarke te države mogu da nose "neku vrstu marame" na takmičenjima.

14.15 - Španija pobedila Australiju 82:68. Pau Gasol, 20 poena. 

14.00 - Španski mediji tvrde da je Perezov šut prešao liniju gola. 

12.45 - Vaterpolisti Crne Gore pobedili Mađarsku 11:10. Drugi poraz Mađara.

12.00 - Hrvatska–Španija 8:7, drama u završnici. Sukno u poslednjoj minuti precizan iz peterca. Perez u poslednjoj sekundi savladao golmana Pavića, ali je lopta stala na gol-liniji.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи