Читај ми!

Blog uživo: Isajev jači od Japana

Policija istražuje kako su nestali ključevi Vemblija. Gledaoci gladni, žedni i besni. Kanada uzvraća udarac.

00.04 - Ruski džudista Mansur Isajev osvojio je zlatnu olimpijsku medalju u kategoriji do 73 kilograma, pošto je u finalu porazio aktuelnog svetskog šampion, Japanca Rikija Nakaja 

20.09 - Muški gimnastički tim Kine odbranio je zlatnu olimpijsku medalju pošto je došao do trijumfa u Londonu sa ukupno 275.997 bodova. Pored Kineza, na postolju se našlo mesta još i za Britance i Ukrajince.

19.15 - Najbolji teniser sveta Rodžer Federer plasirao se u osminu finala, pošto je ubedljivo, u dva seta (6:2, 6:2), savladao Francuza Žilijena Benetoa.

18.55 - Fudbaler švajcarske reprezentacije Mikel Morganela izbačen je sa Olimpijskih igara pošto je na društvenoj mreži Tviter postavio rasistički komentar.

15.39 - Oblaci iznad Londona. 

15.07 - Londonska policija do sada uhapsila 29 tapkaroša. 

14.55 - Felps: "Mislim da mi je ono što se dogodilo prošle noći trebalo. Razočaran sam, ali to nema veze sa samopuzdanjem, već samo loše plivam". 

14.27 - Još bez rešenja oko saudijske džudistkinje i zahteva njene države da nosi hidžab tokom takmičenja. Otac takmičarke tvrdi da se njegova ćerka bez hidžaba neće takmičiti.

13.47 - Otvaranje Igara gledalo oko četiri milijarde gledalaca. 

13.28 - Rajan Gigs zamolio Velšane da više ne zvižde britanskoj himni. 

13.21 - Organizatori donekle rešili problem praznih mesta, pošto su nacionalni komiteti vratili oko 3.000 karata za današnja nadmetanja. Karte odmah razgrabljene. 

Britanska policija pokrenula istragu o nestanku kompleta ključeva na Vembliju, što je dovelo do kolapsa svih pomoćnih službi, pa su gledaoci na utakmicama u nedelju ostali gladni i žedni.

Zbog nestanka ključeva uprava stadiona je odlučila da tokom mečeva odigranih u nedelju ne prima kreditne kartice, što je izazvalo bes gledalaca. Viza je saopštila da nema veze sa tim, ali da će pokušati da reši problem.

Istovremeno, Kanađani uzvraćaju udarac Britancima, koji su Zimske olimpijske igre u Vankuveru nazvvali najgorim u istoriji.

"Igre u Londonu su ružne, bukvalno. Počelo je predstavljanjem užasnog loga, koji je inspirisan katalogom "najkija". Čini se da predstavlja Lizu Simpson tokom čina seksa", piše Vankuver san.

 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара