Blog uživo, pravila za Bolta

Dva dana do početka Olimpijskih igara u Londonu glavna tema u britanskoj prestonici je svečana ceremonija otvaranja. Spektakl koji su organizatori spremili za otvaranje obavijen je velom tajne, a jedino što se zna je da će pored kraljice Elizabete Druge, jedan od učesnika ceremonije biti i Dejvid Bekam. Za danas predviđene i prva takmičenja, u ženskom fudbalu, na Igrama.

22.01 - Asocijacija atletskih federacija ublažila pravila za start trka na 100 i 200 metara. Start je ispravan ukoliko trkač ne podigne ruke sa tla ili noge sa startnih blokova. Očekuje se da Useina Bolta u finalima na 100 i 200 metara gleda bar tri milijarde ljudi.

18.15 - Devetoro atletičara suspendovano zbog dopinga. 

16.45 - Srpski mešoviti dubl, Ana Ivanović i Nenad Zimonjić na treningu.  

 

15.50 - Grci oterali troskokašicu Voilu Papahristou iz olimpijskog tima zbog rasističkog posta na tviteru. "Toliko Afrikanaca u Grčkoj... Bar će komarci sa Zapadnog Nila moći da jedu domaću hranu", napisala je atletičarka. Izvinjenje nije bilo dovoljno. 

15.27 - Selektor Britanije Stjuart Pirs je "idiot" jer je iz olimpijskog tima izostavio Dejvida Bekama, smatra Pol Makartni. 

15.16 - Bes Britanaca urodio plodom. FIFA najavila da Garet Bejl neće moći da igra do kraja Olimpijskih igara. Sličan potez najavio i Totenhem.

13.55 - Nađa Higl potpuno sprema za Olimpijske igre o čemu svedoči i fotografija Zorane Arunović. 

13.03 - Britanci su prilično besni na Gareta Bejla, koji je zbog povrede odustao od nastupa na Olimpijskim igrama, ali je simoć postigao gol za Totenhem. Dobra vest za Britance je da su carinici odustali od štrajka, pa će gosti i sportisti, ipak, moći da dolaze u London. 

12.50 - Američki plivač Rajan Loht nabavio leteće patike. Nije najjasnije koliko će mu obuća pomoći u duelu sa Majklom Felpsom, ali izgledaju zanimljivo.

11.45 - Dejvid Bekam potvrdio da će učestvovati na ceremoniji svečanog otvaranja  Olimpijskih igara, ali nije hteo da otkriva detalje najavljenog spektakla.

11.00 - Prva bitka na Olimpijskim igrama u Londonu biće meč ženskih reprezentacije Velike Britanije i Novog Zelanda, koji je na programu danas. Osim tog meča, na programu je još šest utakmica fudbalskog olimpijskog turnira za žene.

Prve bitke na Olimpijskim igrama u Londonu počinju danas fudbalskim mečevima u ženskoj konkurenciji. Prvi meč igraće ženska reprezentacije Velike Britanije protiv Novog Zelanda. Osim ovog, odigraće se još pet mečeva prvog kola grupne faze na olimpijskom turniru.

I pored toga što prva takmičenja na Igrama počinju, glavna tema dva dana uoči svečanog otvaranja Olimpijskih igara je ceremonija svečanog otvaranja.

Za sada je najavljeni spektakl obavijen velom tajne, jedino je poznato da će učešće na ceremoniji imati kraljica Elizabeta Druga, kao i fudbaler Dejvid Bekam.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи