Bolt i Blejk, "stići pre svitanja"

Jusein Bolt i Johan Blejk vratili se u olimpijsko selu u šest ujutro. Noć proveli u noćnom klubu Movida sa misterioznom plavušom. Blejk: "Mi smo vanzemaljci", Bolt: "Pazi šta pričaš, zatvoriće te".

Najbrži kvartet na svetu, štafeta Jamajke je posle zlatne olimpijske medalje i svetskog rekorda napravila opasnu terevenku u mondenskom noćnom klubu Movida u Londonu. Izigravali su "di-džejeve", a u njihovom društvu pojavljivale su se tajanstvene plavuše.

Londonske novine pišu da Blejk i Bolt nisu pokazivali znake umora sve do šest ujutro, kada su, konačno, odlučili da krenu nazad u olimpijsko selo.

Sa njima je u taksi ušla plavuša. čiji je identitet još uvek tajna čak i za londonske tabloide.

Objašnjavajući kako su trčali štafetu 4h400 metara za 36.84 sekundi, Johan Blejk je rekao da su "oni, u stvari, došli sa Marsa".

"Već dugo govorim da Johan nije normalan, ali bi sada stvarno morao da pazi šta priča, jer bi mogli da ga zatvore i navuku mu ludačku košulju".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво