Le Klos uči "plavce" da plivaju

Čed Le Klos, nova zvezda svetskog plivanja, osvojio je zlato i srebro na Olimpijadi, a uz to je uspeo i da pobedi Majkla Felpsa. Vatreni navijač Čelsija od malena, nije propustio priliku da poseti trening centar "plavaca", ali ni da dopusti odabranoj štafeti Čelsija da mu "izađe na crtu". Ishod je mogao da bude samo jedan.

Južnoafrički plivač Čed Le Klos imao je više nego zapaženu ulogu na Olimpijskim igrama, s obzirom na to da je u Londonu osvojio jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju.

Le Klos, koji ima samo 20 godina, pobedio je Majkla Felpsa u dramatičnom finišu trke na 200 metara leptir stilom, pre nego što su uloge zamenjene u finalu trke u istoj disciplini, ali duplo kraćoj stazi.

Ipak, stvari su postale još bolje za Le Klosa kada je dobio priliku da poseti trening centar Čelsija i da se upozna sa fudbalerima kojima se divi još od kada je bio jako mali.

Mladi Južnoafrikanac je vatreni navijač „plavaca", a prema njegovom priznanju to isto važi i za veliki deo sportske javnosti u ovoj zemlji.

„To je neverovatno. Broj navijača Čelsija je ogroman, posebno sada kada su postali prvaci Evrope. Svake subote odlazimo u barove i klubove, gde gledamo utakmice i proslavljamo pobede", rekao je Le Klos za sajt londonskog kluba.

Ovo je bila i idealna prilika da se izabrana štafeta Čelsija okuša u klupskom bazenu sa jednim od najboljih plivača današnjice. Četvorka u sastavu Adam Filip, Tod Kejn, Sem Voker i Lukas Piazon, međutim, nije bila dovoljno dobra da ozbiljnije umori Čeda Le Klosa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво