Pio za medalju

Britanski tabloid zlatnu medalju za najpijanijeg sportistu dodelio je belgijskom biciklisti Gejsu van Hukeu. Ovog momka su posle noćnog provoda drugari morali da unesu u taksi. Belgijski olimpijski komitet odmah je poslao Hukea kući, dok je sam momak rekao da je srećan što ga se porodica nije odrekla.

Belgijski olimpijski komitet povukao je sa Olimpijskih igara i poslao kući biciklistu Gejsa van Hukea zbog toga što se u ostrvskim medijima pojavila fotografija na kojoj je Van Huke toliko pijan da ga unose u taksi.

Fotografije Van Hukea sa zatvorenim očima i flekavim pantalonama i košuljom koga dvojica kolega unose u taksi osvanule su u britanskim medijima, a tabloid "San" mu je u tekstu dodelio "zlatnu medalju za zabavljanje" u londonskom Mahiki klubu.

Za belgijske zvaničnike čitava stvar uopšte nije bila smešna.

"Belgijski olimpijski komitet i Kraljevska biciklistička federacija gnušaju se ovog incidenta koji, na sreću, nije uticao na život Olimpijskog sela i sportista koji se trude da nadmaše konkurenciju", navodi se u saopštenju.

Van Huke je momentalno poslat kući, a belgijski mediji prenose njegovu izjavu u kojoj on izražava žaljenje zbog indicenta.

"Napravio sam veliku grešku, dobro je što me se roditelji nisu odrekli", rekao je on.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво