Čestitke "delfinima"

Bronza kojom ste obasjali našu otadžbinu dokazuje da, ma kolike bile prepreke i poteškoće, vredan rad i istrajnost na kraju moraju dovesti do uspeha, poručio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Čestitke premijera Ivice Dačića i ministarke sporta Alise Marić.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je vaterpolistima Srbije i Vaterpolo savezu Srbije na uspehu koji su za našu zemlju ostvarili na Olimpijskim igrama u Londonu.

"Bronza kojom ste obasjali našu otadžbinu dokazuje da, ma kolike bile prepreke i poteškoće, vredan rad i istrajnost na kraju moraju dovesti do uspeha. Hvala vam što ste još jednom obradovali naše građane i ubeđen sam da ćete to uraditi još mnogo puta u karijeri", ističe Nikolić u čestitki, saopšteno je iz kabineta predsednika Srbije.

Nikolić je čestitao Olimpisjkom komitetu Srbije 102. medalju i poželeo još više uspeha na narednim Olimpijskim igrama.

Uz čestitke vaterpolistima, premijer Ivica Dačić čestitao poručio je da su borbenost i srčanost vaterpolista primer kako se bori za svoju zemlju.

"Posle vaterpolo utakmice kojoj sam prisustvovao, izrazio sam divljenje našoj vaterpolo reprezentaciji zbog njene borbenosti i srčanosti, koja je dala primer svima, po najmanje sportistima, kako se bori za svoju zemlju i kako se nikada ne treba predavati", izjavio je Dačić Tanjugu u Londonu.

"Znam da su najbolji na svetu i da im bronza izgleda manje sjajno, ali u ime Srbije divim im se i najsrdačnije im čestitam", rekao je premijer.

Čestitke vaterpolistima zbog osvajanja 102. medalje za Srbiju uputila je i ministarka omladine i sporta Alisa Marić.

"Time ste ostvarili veliki uspeh i nastavili sjajnu trofejnu tradiciju koja već decenijama odlikuje srpski vaterpolo u svetskim razmerama", istakla je ministarka Marić u čestitki.

"Zahvaljujem vam na radosti koju ste priredili građanima Srbije još jednim olimpijskim odličjem za našu zemlju", navela je Alisa Marić i igračima vateropolo reprezentacije poželela mnogo sreće i uspeha u daljoj karijeri i životu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи