Divac zahvalio Milici

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac rekao je da je presrećan što je zahvaljujući tekvondistkinji Milici Mandić naša zemlja osvojila prvo zlato na Igrama u Londonu i dodao da taj uspeh vraća veru u srpski sport.

"Počeli smo dobro Igre u Londonu, ali onda nismo imali sreće sa nekim četvrtim mestima. Milicino zlato je stiglo u pravom trenutku. Ja joj zahvaljujem što nam je vratila veru", rekao je Divac novinarima u Londonu.

On je istakao da je posebno ponosan na Milicin odgovor u trenutku kada joj je čestitao zlato.

"Rekla mi je: 'Čast mi je da osvojim zlato za Srbiju'. Nadam se da će njen uspeh, ali i rezultati drugih sportista, koji ohrabruju, učiniti da u Riju budemo još bolji. Ovde smo imali 10 realnih šansi za medalju, nešto ostvarili, nešto nismo. Za dan-dva ćemo napraviti analizu učinjenog", rekao je Divac.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи