Kanćelara u bolnici

Fabijan Kanćelara, olimpijski šampion na hronometru i četvorostruki svetski šampion, prebačen je u bolnicu zbog povreda dobijenih na drumskoj trci. Za sada je neizvesno da li će Kanćelara uspeti da se oporavi do srede.

Švajcarski biciklista Fabijan Kanćelara, olimpijski šampion na hronometru i četvorostruki svetski šampion, prebačen je u bolnicu u Olimpijskom selu zbog povreda dobijenih prilikom pada na današnjoj drumskoj trci.

Kanćelara, koji je bio u vodećoj grupi, na 15 kilometara od cilja promašio je skretanje i udario u zaštitnu ogradu. Šampion je, ipak, uspeo da se vrati u trku, ali je bilo primetno da ima problema sa desnom rukom zbog čega se na bicikl uglavnom oslanjao levom rukom.

Današnju drumsku trku, koja je vožena u Londonu u dužini od 250 kilometara, Kanćelara je završio na 106. mestu. Švajcarac je četvorostruki svetski prvak na hronometar i aktuelni olimpijski prvak. Za sada je neizvesno da li će uspeti da se oporavi do srede, kada se na OI vozi trka na štopericu, disciplina u kojoj je on bio najbolji pre četiri godine u Pekingu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи