Navijački šop u Berlinu, skupo ali raznovrsno

Ako ste navijač i došli ste na Evrobasket u Berlin, možete sa njega poneti neki od suvenira iz oficijelne FIBA prodavnice – Official Fan Shop. Najeftiniji suvenir košta osam evra.

Na nekoliko mesta u berlinskoj dvorani postavljeni su štandovi sa suvenirima. Prodaju ih zaposleni iz arene, ali za ovu priliku angažovala ih je Fiba Evrope.

Ima svega – od najeftinijih privezaka koji koštaju osam evra, preko znački (12 evro) i šalova (15-20 evra), pa do majica sa motivima timova iz grupe B koje se prodaju za 25 evra (obične) i 35 evra, koliko staje polo verzija.

Takođe, možete pazariti "molten" lopte, u nekoliko veličina i verzija.

Za srpske standarde su cene možda "prejake", ali verovatno su i formirane prema džepovima posetilaca iz drugih zemalja učesnica.

Jedan od momaka koji radi u jednoj od prodavnica kaže da imaju puno posla i da prodaja ide odlično. O brojevima i cenama, razumljivo, nije mogao da govori.

Dodaje da su najbolje mušterije do sada bili Nemci i Islanđani, ali da su i navijači ostalih timova kupovali neki od proizvoda koji će ih podsećati na boravak u Berlinu i Evrobasketu 2015.

 

broj komentara 3 pošalji komentar
(četvrtak, 10. sep 2015, 08:02) - anonymous [neregistrovani]

Зато

Што смо прваци Европе !!

(četvrtak, 10. sep 2015, 00:33) - Mladen Ilic [neregistrovani]

R S......BRD

Odgovor na pitanje: zato sto ce mo da budemo prvaci ,, EVROPE,,

(sreda, 09. sep 2015, 13:23) - notorious [neregistrovani]

?

A što je šal Srbije najskuplji?