Јамајчански атлетичари допинговани

Председник Олимпијске асоцијације Јамајке Мајк Фенел изјавио је да су налази два атлетичара те репрезентације позитивни на недозвољене супстанце.

Фенел није желео да открије о којим спортистима је реч, али је рекао да су тестови обављени за време државних атлетских квалификација за Олимпијске игре. Додао је да не може да саопшти више детаља, док не стигне коначни извештај Међународне атлетске федерације који се очекује касније.

Истовремено, председник Међународног олимпијског комитета (МОК) Жак Рог оценио је да би на предстојећим Олимпијским играма у Пекингу могло да буде 30 до 40 позитивних допинг тестова.

На претходним Играма 2004. године у Атини урађено је 3.500 анти-допинг тестова и било је 26 позитивних спортиста, док је четири године раније у Сиднеју на 2.500 тестова "пало" 12 такмичара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи