Додатна контрола за Катерину Тану

Међународни олимпијски комитет упозорио је грчку атлетичарку Катерину Тану да ће бити подвргнута додатној контроли како би се утврдило да ли може да се такмичи на Олимпијским играма у Пекингу.

Тану, која је 2004. године суспендована на две године због допинга на Играма у Атини, изјавила је  да намерава да се такмичи у Пекингу.

"Ако Олимпијски комитет Грчке потврди да се она налази на списку такмичара, наш дисциплински комитет састаће се следеће недеље у Пекингу и заузеће званичан став", изјавио је портпарол МОК-а Емануела Моро.

Грчки комитет  је потврдио да ће  послати списак такмичара у седиште МОК-а, на којем би требало да се нађе и Тану.

"Она се налази на списку који би требало да буде послат ", речено је агенцији Ројтерс у седишту Олимпијског комитета Грчке.

Тану, која је са колегом Костасом Кендерисом била позитивна на допинг тесту пре четири године, од децембра 2006. поново учествује на такмичењима.

Грчка атлетичарка, која је у Сиднеју 2000. освојила сребрну медаљу у трци на 100 метара, пре десет дана је испунила квалификациону норму за Олимпијске игре у Пекингу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво