Горан Нава 91. спортиста Србије на ОИ

Атлетичар Горан Нава биће 91. спортиста Србије на Олимпијским играма у Пекингу. Горан коме је отац Италијан, а мајка Српкиња добио је дозволу Светске атлетске федерације (Иааф) да може да се такмичи за нашу земљу у трци на 1500 метара.

Горан Нава изборио је олимпијску "Б" норму у трци на 1500 метара. Након позитивног одговора из Италијанске атлетске федерације и Светске атлетске федерације, овај младић који је рођен  у Италији 1981. године, носиће дрес Србије на Олимпијским играма у Пекингу.

На 29. летњим ОИ нашу земљу представљаће 91 спортиста, који ће се такмичити у 11 спортова. На прошлој Олимпијади у Атини 2004. за репрезентацију Србије и Црне Горе наступило је 87 спортиста.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво