Ивица Можек:"Надамо се добром скоку Иване Шпановић"

Селектор јуниорске атлетске репрезентације Србије Ивица Можек изјавио је да на предстојећем Светском првенству у Бидгошћу очекује добре резултате и да се "највише нада добром скоку Иване Шпановић".

"Задовољан сам припремама у Крагујевцу. Очекујемо добре резултате у Пољској, а највише наде полажемо у Ивану Шпановић која тренутно има други резултат на свету", рекао је Можек, и прецизирао да је испред наше рекордерке у скоку у даљ која је на митингу у Сенти недавно оборила јуниопрски државни рекорд са 6,65 метара, једино Белорускиња Настасија Миранчук (6,71).

Селектор јуниора је истакао да се од Татјане Јелаче, која је недавно оборила државни рекорд у бацању копља, такође нада високом пласману.

"Сигуран сам да ће се Јелача наћи у финалу ", рекао је Можек.и нагласио да високи пласман очекује и од десетобојца Михаила Дудаша, као и од бацача кугле Милоша Марковића.

"Од осталих такмичара очекујем да буду на нивоу својих личних рекорда", рекао је Можек.

Репрезентација у недељу путује у Бидгошћ, а шампионат се одржава од 8. до 13. јула.

Екипа за СП у Бидгошћу:

ЈУНИОРКЕ - Ивана Шпановић (скок у даљ), Татјана Јелача (бацање копља), Мила Андрић (400 м препоне, 4x100, 4x400), Богдана Мимић (1500 м, 3000 м), Ангела Терек (4x100), Андријана Андрић (4x100), Маријела Марковић (4x100, 4x400), Јелена Анђелковић (4x400),

ЈУНИОРИ - Михаил Дудаш (десетобој), Милош Марковић (бацање кугле), Милош Петровић (скок у вис), Немања Церовац (1500 м).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво