Медведев: Постоје проблеми са допингом у руском спорту

Премијер Русије Дмитриј Медведев, након одлуке Светске антидопинг агенције (ВАДА) да руским спортистима забрани учешће на свим међународним такмичењима на четири године, признао је да постоји проблем с допингом у руском спорту.

Медведев је истакао да је свестан постојања проблема допинга у руском спорту.

"Немогуће је игнорисати одлуку ВАДА која се тиче наших спортиста. Нећу сада спроводити детаљну анализу, али недавно сам у једном интервјуу рекао да је у конкретном случају очигледно да и на руској страни постоје проблеми с допингом и то се не може порећи", рекао је Медведев, а преноси Тас.

ВАДА је одлучила да казни руске спортисте због манипулисања лабораторијским подацима, то значи да руски спортисти под заставом своје земље неће моћи да учествују на Олимпијским играма у Токију 2020. године, као и на Светском првенству у фудбалу у Катару две године касније.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво