Бибић вицешампион Европе у кросу

Српски атлетичар Елзан Бибић освојио је сребрну медаљу на Првенству Европе у кросу за млађе сениоре које је одржано у Лисабону. У конкуренцији такмичара до 23 године учествовало је 85 атлетичара, а Елзан је био један до најмлађих.

Елзан Бибић се први пут такмичио у конкуренцији млађих сениора на 8 км и ту деоницу претрчао за 24 минута и 25 секунди. Прво место заузео је Џими Грешје из Француске са 24:17, док је трећепласирани био Абдешамад Оукхелфен из Шпаније са 24:34.

„Ова медаља је круна моје сезоне. Јако дуго сам се спремао за шампионат Европе, дошао сам у намери да освојим медаљу у чему сам и успео. Желео бих да се захвалим свом тренеру Рифату Зилкићу, целом тиму који ме подржава и Атлетском савезу Србије који је уз мене", рекао је Бибић.

У конкуренцији такмичара до 23 године учествовало је 85 атлетичара, а Елзан је био један до најмлађих.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво