Бубка стиже у Ћуприју, обилази радове на Атлетском стадиону

Потпредседник Међународне атлетске федерације, легендарни украјински скакач с мотком Сергеј Бубка, посетиће у уторак општину Ћуприја и Атлетски центар Србије, који се гради у том граду, саопштила је Служба за односе са јавношћу кабинета председника општине.

Главни мотив посете Бубке, који је и функционер Међународног олимпијског комитета, Ћуприји, граду атлетике, су радови на Атлетском стадиону, делу атлетског комплекса са двораном светског нивоа, на коме ће се одржавати национална, европска и светска такмичења.

Радови на полиуретанској тартан стази, подлози за све временске услове, од специјалног црвеног полиуретана на асфалту, отпорном на хабање, температурне осцилације, спринтерице и УВ зрачења су готови, а стазе, шест трака, обележене.

Следеће године градиће се дворана, а вредност радова, стазе, стадиона и дворане, је око 500 милиона динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво