Кенијци најбржи у полумаратону, Митровић и Јевтићева заузели друга места

Кенијац Метју Косгеj победник је полумаратонске трке у мушкој конкуренцији на првом "Комтрејд српском маратону", са временом од 1:08.55.

Други је био српски атлетичар Милан Митровић, са временом 1:10.11.

На трећој позицији завршио је још један кенијски атлетичар Елајџа Мутуку Вамбуа, који је 21 километар истрчао за 1:11.13.

Код жена, најбоље време од једног сата, 13 минута и две секунде имала је Нели Џепћумба из Кеније.

Друга је кроз циљ прошла позната српска атлетичарка Оливера Јевтић (1:14.05), док се на трећи степеник победничког постоља попела Кенијка Рут Нунду Мбата са временом од 1:17.19.

Награде полумаратонцима доделила је бивша атлетичарка Снежана Пајкић, док је полумартонкама медаље уручио заменик градоначелника Горан Весић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво