Димитријевић одбранио злато у бацању чуња

Пара атлетичар Жељко Димитријевић поново је најбољи на свету. Он је успео да одбрани златну медаљу на Светском првенству у Дубаију. Министар Удовичић честитао на златној медаљи.

Димитријевић је освојио прво место у бацању чуња у класи Ф51 и тако потврдио да је најбољи у овој дисциплини.

Министар Удовичић честитао пара атлетичару Жељку Димитријевићу

„Жељко, ти суверено владаш планетом, неприкосновено, историјски! Данас си још једном доказао да дугогодишњи победнички низ, из Лондона, Рија, Берлина... није само циљ, већ увек пут ка новом рекорду и новом успеху за тебе и нашу Србију! Свака част, твоји резултати су вредни дивљења, а ти си наш победник и понос у сваком смислу! Хвала ти што је Србија захваљујући теби светски доминатна у овом пара атлетском спорту и што си инспирација и мотив за све нас! Честитам ти одбрану титуле светског првака, као и твом стручном штабу и Параолимпијском комитету Србије", наводи се у честитки министра Удовичића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво