Шпановић у Риму отвара сезону на отвореном

Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић минтингом Дијамантске лиге у Риму у четвртак отвара летњу сезону у скоку удаљ. После освајања треће узастопне титуле првака Европе у дворани, Шпановићева се припрема за Светско првенство у Дохи, где жели прво злато.

Осим наступа на најелитнијим атлетским такмичењима, митинзима Дијамантске лиге, Шпановић ће се такмичити и на неколико митинга у региону, у Босни и Херцеговини, Мађарској и Скопљу, где ће на екипном шампионату Европе бранити боје Србије, затим и у Бирмингему и Бриселу.

"За разлику од предходних година Иванин циљ биће у октобру, а не у августу (СП у октобру због великих врућина прим. аут). То значи да форму полако треба подизати. У Риму ће скакати из краћег залета и задатак је да доскочи на даљине 6,60 или 6,70 метара, што је за овај период више него одлично. Треба бити врло обазрив јер је први пут у историји главно такмичење у октобру. Тренери су стављени пред велики испит", поручио је тренер Шпановићеве, Горан Обрадовић.

Шпановић сезону на отвореном креће од 18.25 у уторак на минтину Дијамантске лиге у Риму.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво