Београд спреман за почетак рекордног маратона

Београдски маратон, 32. по реду, биће одржан данас уз учешће рекордних 8.000 тркача и под слоганом "Трчи, уживај и помози некоме". Маратон стартује у 10 часова испред цркве Светог Марка.

Сем главне трке на 42 километра и 195 метара, биће одржана и трка у полумаратону на 21 километар и "Трка задовољства" на 5.000 метара.

"Промовишемо Београд и маратон, а већ имамо изузетно добре резултате. Верујем да људи у Србији то виде. Послаћемо праву слику у свет", рекао је у најави директор Београдског маратона Дејан Николић.

Промотер Београдског маратона ове године је чувени кенијски атлетичар Пол Тергат.

Шесту годину заредом званично осигурање и покровитељ Београдског маратона биће UNIQA осигурање. Како је најавила директорка маркетинга Соња Марић, по угледу на највеће светске маратоне UNIQA ће у сада већ традиционалној Музичкој авенији на потезу од Лондона до Теразија, Бранковом мосту, Цветном тргу и Новом Београду обезбедити атрактиван забавни програм уз бубњаре, трубче и ди-џејеве, а први пут прикључиће се и улични свирачи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво