Србија маратон: Победе Крстића, Сегедија, Ћулафић и Симовић

Српски атлетичари Милош Крстић из Лепосавића и Милош Сегеди из Инђије победници су трка на пет и 10 километара које су у оквиру "Србија маратона" одржаних у Београду.

У женској конкуренцији славиле су Наташа Ћулафић из Партизана и Теодора Симовић из Новог Пазара.

На првој од три трке у оквиру "Србија маратон серије" учествовало је више од 3.000 тркача, који су стартовали испред „Штарк арене" на Новом Београду, а улазили у циљ у највећој дворани на Балкану.

За време трке коју је организовао Атлетски савез Србије, у Арени је одржан атлетски изазов за малишане, на коме су најмлађи могли да науче основе "краљице спортова" у дружењу са најбољом српском атлетичарком Иваном Шпановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво