Друга бронза за Митровића на ЕП у Берлину, бронза и за Цветковића

Српски параатлетичар Драженко Митровић освојио је другу бронзану медаљу на првенству Европе у Берлину, након што је после бацања кугле био трећи и у бацању копља. Иван Цветковић је освојио бронзу у трци на 400 метара. Министар Удовичић честитао параатлетичарима.

Митровић је имао резултат 23,16 метара, сребро је припало Грку Манолису Стефанудакису (28,10), а злато Белорусу Александру Трипутсу (29,48).

Параатлетичар Иван Цветковић освојио је бронзу у трци на 400 метара. До одличја је дошао временом 51,49. Златну медаљу освојио је Аустријанац Гинтер Мацингер - 50,34. Други је био Кипранин Андонис Арести - 50,98.  

Српски параатлетичари су до сада у Берлину освојили десет медаља - три златне и седам бронзаних.

Удовичић честитао Митровићу и Цветковићу

Министар омладине и спорта Вања Удовичић упутио је честитку Драженку Митровићу и Ивану Цветковићу који су освојили бронзане медаље на Европском првенству у пара атлетици у Берлину.

"Сјајан низ се наставља за наш параолимпијски спорт који у најбољем светлу репрезентује нашу земљу! Још две бронзане медаље на Европском првенству у пара атлетици, свака част Драженку Митровићу и Ивану Цветковићу, њиховим стручним штабовима и Параолимпијском комитету Србије!", наводи се у честитки министра Удовичића.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво