Бекрић у полуфиналу ЕП, три преступа Колашинца

Српски атлетичар Емир Бекрић пласирао се у полуфинале Европског првенства у Берлину, пошто је у својој квалификационој трци на 400 метара са препонама био трећи, уз свој најбољи резултат сезоне – 50,46. Полуфиналне трке на програму су у уторак увече. Страхиња Јованчевић у скоку удаљ и Асмир Колашинац у бацању кугле нису успели да се пласирају у финале.

Емир Бекрић насупио је у трећој квалификационој трци на 400 метара са препонама, у којој је заузео треће место са резултатом 50,46, што је његов најбољи резултат ове сезоне.

Испред њега су били Француз Короле (50,10) и Швајцарац Мфомкпа (50,34).

Полуфиналне трке на програму су у уторак увече од 19.55.

Страхиња Јованчевић није успео да се пласира у финале у скоку удаљ, пошто је у квалификацијама остварио 14. резултат са даљином од 7.69 метара.

Асмир Колашинац није се пласирао у финале у бацању кугле, пошто је у квалификацијама сва три пута преступио.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво