Ивана и Горан за РТС: Поносни смо, ово је награда за све измакле златне медаље

Дан након освајања златне медаље на дворанском првенству Европе у Бирмингему, српска атлетичарка Ивана Шпановић и њен тренер Горан Обрадовић истакли су да су поносни на тај резултат, али да амбиције остају и даље највише.

Ивана је и након преспаване ноћи и даље била веома узбуђена и срећна због резултата у Великој Британији. 

"Поносна на чињеницу да сам после јуниорске десет година касније успела да освојим и златну медаљу на сениорском Светском првенству. Поносна сам на свој тим, на све оно што радимо из године у годину", рекла је Ивана за РТС и наставила:

"Ово је награда за сав уложени труд и за све измакле златне медаље. Велики поздрав за све, хвала вам на пажњи, хвала вам на подршци, значи нам пуно и ево је", показавши на медаљу.

"Изузетно сам поносан на своју атлетичарку што је након петог покушаја да освоји златну медаљу то на крају и успела. Ово је историјски успех за српску атлетику јер је то прва златна медаља на планетарним шампионатима. Пропуштањем пете серије због бола у зглобу мало смо деконцентрисали Бритни Рис, која није успела да одговори у шестој серији и Ивана је постала шампион света", рекао је Обрадовић за РТС.

"Окрећемо се новим изазовима, очекује нас Европско првенству Берлину у августу, где такође очекујемо борбу за медаљу", додао је он.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво