Шпановић: У Бирмингему на злато које ми недостаје

Најбоља српска атлетичарка Иван Шпановић отпутовала је у Бирмингем и поручила да је спремна да се бори за титулу светског шампиона у дворани - једину која јој недостаје. Такмичење у скоку удаљ на програму је у недељу од 16.27 сати.

Шпановићева је 2014. године у Сопоту освојила бронзу, а пре две године у Портланду сребро.

"Срећна сам што сам здрава и спремна да поново наступим на првенству света и што ћу поново имати прилику да се са највећом ривалком Бритни Рис борим за најсјајније одличје. Биће интересантно свакако јер је њој императив да одбрани титулу светске првакиње, а мени да је освојим, јер је то једина златна медаља која ми недостаје", рекла је Шпановићева за сајт Атлетског савеза.

Такмичење у скоку удаљ на програму је у недељу од 16.27 сати.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво