Читај ми!

"Сербија опен" у атлетици: Шпановићева предводи звезде

Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић биће прва звезда трећег по реду "Сербија опена", који ће се у среду одржати у дворани на Бањици. Европска шампионка у скоку удаљ предводи листу од 200 такмичара, из укупно 21 земље, који ће искористити прилику да се представе београдској публици.

Осим у скоку удаљ, велика борба водиће се у бацању кугле, а фаворити су Месуд Пезер (БиХ) и Асмир Колашинац (Србија).

Од познатих имена наступиће Амел Тука, освајач медаље на СП на 800 метара, али овога пута на 400 метара, затим Амела Терзић, Михаил Дудаш, Тамара Салашки...

Митинг који почиње у 16 сати отвориће градоначелник Београда Синиша Мали, у присуству председника Светске атлетске федерације Себастијана Коуа и председника Атлетског савеза Србије Веселина Јевросимовића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво