Читај ми!

Петоро српских атлетичара у репрезентацији Балкана

Петоро српских атлетичара наступиће за репрезентацију Балкана на такмичењу "ДецаНатион" 9. септембра у Француској. Изборно такмичење за репрезентацију било је 15. и 16. јула у Новом Пазару, на првенству Балкана. Лазар Анић учествоваће у такмичењу у скоку у даљ, Амела Терзић трчаће на 2.000 метара, Милана Тирнанић на 100 метара, Драгана Томашевић учествоваће у такмичењу у бацању диска, а Бранко Пауковић ће бацати копље.

Српски атлетичар Лазар Анић рекао је данас да је почаствован што је позван у репрезентацију Балкана и да се нада да ће сезону завршити победом.

"Велика је част бити у репрезентацији Балкана и део овог јединственог такмичења. Уз добро време и атмосферу надам се освајању максималних осам бодова за своју екипу и да ћу сезону завршити онако како сам је и почео, победом", рекао је Анић.

На програму ће бити укупно десет дисциплина, трке на 100, 200 и 800 метара, троскок, бацање диска и скок у вис. Атлетичари ће се такмичити и у трци на 400 метара, затим на 110 препоне, у бацању копља, као и у трци на 2.000 метара.

"Главни део сезоне за мене је завршен, зато на ово такмичење идем растерећено са циљем да освојим што више бодова. Очекујем добру трку, а потрудићу се да и резултат буде што бољи", рекла је Амела Терзић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво