Шпановићева стигла у Београд: Освојићу злато другом приликом

Хладне главе, по доласку у Београд, најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић рекла да је у Лондону урадила оно што је обећала, и да ће злато освојити другом приликом.

"Урадили смо оно што смо обећали - појавила сам се спремна, скочила сам преко седам метара... На крају крајева мислим да сам све рекла завршним скоком. Али судијина је задња и морам да се сложим са тим. Не треба ми упитна златна медаља, него знам да ми злато припада и да ћу се за њега изборити неком следећом приликом", рекла је Шпановићева по слетању у Београд.

Најбољој српској атлетичарки је измакла медаља на Светском првенству у Лондону, пошто је, и након жалбе српског тима, комисија одлучила да је број са леђа оставио траг у песку, што је умањило скок.

"Осећам неку врсту неправде... Видели смо у Лондону да је било много жалби, са разних страна, неке су прихваћене, неке не... Нас је највише повредило то што је комисија рекла 'ми мислимо да је то траг од броја'... Иронија је што је ово последње првенство на којем се користе бројеви на леђима", објаснила је Шпановићева.

Њен тренер, Горан Обрадовић, сматра да је невероватно да један папирић, у 2017. години, одлучује о светском прваку. Али, рекао је да ће Ивана сада још више тренирати и да ће се борити још јаче.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво