Дудаш због повреде одустао на СП

Српски десетобојац Михаил Дудаш одустао је од даљег такмичења на Светском првенству у Лондону због повреде ноге коју је зарадио падом у трци на 110 метара са препонама.

Дудаш, који је био на осмој позицији после првог дана у десетобоју, дисквалификован је на 110 метара са препонама када је пао, али и се подигао завршивши трку.

Он је наставио да се бори и у бацању диска заузео је 14. место, али је ипак одустао због бола у нози и наступ у Лондону завршио након седам дисциплина и 4.967 бодова, односно на 25. месту у тренутку одустајања.

Преостале су још три дисциплине - скок с мотком, бацање копља и трка на 1.500 метара.

Упркос одличном старту у трци на 110 метара са препонама десетобојац Михаил Дудаш је остао без пласмана, јер се саплео на једној препреци.

Дудаш је устао, наставио трку и успео да је заврши временом 23,55 секунди, али су га судије дисквалификовале јер је приликом пада делимично напустио стазу, па је тако остао и без пласмана и без бодова.

У дисциплини бацања диска, Дудашов најбољи резултат био је 43.23 метара што је седми најбољи резултат у његовој групи.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво