Шпановићева на Твитеру: Неправда, злато моје кад-тад

Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић поручила је да је неправедно остала без златне медаље на Светском првенству у Лондону. Шпановићева је на својим профилима на Фејсбуку и Твитеру објавила да је уверена да јој у будућности неће измаћи светско злато, уз постављену слику на којој се види како ју је број коштао великог успеха.

"Неправда. Из Србије. Знам да је злато моје, кад-тад", написала је Шпановић.

Невероватним расплетом Шпановићева је остала без медаље, у шестој серији имала је скок за злато, али јој се одлепио број приликом скока и оставио траг у песку, па је завршила такмичење на резултату из друге серије 6,96 метара, на само центиметар од бронзе.

Атлетски савез Србије одмах је упитио жалбу на одлуку, али је она касније одбијена, што је изазвало жустру реакцију првог човека српске атлетике Веселина Јевросимовића.

"Срамотно суђење женског скока у даљ на СП у Лондону. Одлука је донета искључиво на основу видео снимка. Ивана је за нас светска шампионка", објавио је на Твитеру Јевросимовић.

Златна медаља припала је Американки Бритни Рис (7,02 метара), сребро Рускињи Дарији Клишиној (7,00), а бронза Тијани Бартолети из САД (6,97).

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво