Председник Атлетског савеза најавио нову жалбу

"Жалићемо се још. Нећемо дозволити да ова крађа прође тек тако", написао је председник Атлетског савеза Србије Веселин Јевросимовић на Твитеру, пошто су званичници међунодне атлетске федерације одбили жалбу на начин на који је измерен последњи скок Иване Шпановић у Лондону.

"Лично сам чуо извештај комисије. Могу слободно да кажем да је урађен аматерски, одокативном методом", написао је Јевросимовић.

"Да не буде забуне, комисија ни инструменти нису могли тачно да утврде на којој даљини је број оставио фантомски траг. Ивана Шпановић је од вечерас за нас светски шампион. Ако други жмуре ми нећемо да затварамо очи", написао је председник АСС.

Ивана Шпановић освојила је четврто место на Светском првенству у Лондону, пошто је у другој серији финала остварила најбољи скок од 6,96. Ивана у последњој серији забележила одличан скок, али јој се откачио број, дотакао песак и знатно умањио даљину.  

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво