Шпановићева: Желела сам медаљу, хвала свима у Србији на подршци

Ивана Шпановић је за РТС рекла да је уложен протест на њен шести скок у финалној серији у Лондону али да је након прегледа снимка одбијен. Навела је да није тако замишљала исход такмичења и захвалила је навијачима у Србији на подршци.

"Учинило нам се да је скок много даљи. Али, на крају, после снимка и слика које смо погледали, видели смо да је број оставио задњи траг", рекла је Ивана.

Додала је да је имала проблема на залетишту, највише због ветра јер су јој фалила такмичења која није одрадила због повреде. 

"Колико год да ми је тешко да признам, ово су нормалне ствари у спорту и једном је морало да се деси. Да сам била способна за медаљу – била сам. Да ли за златну, ви можете најбоље да процените", рекла је Ивана.

Додала је да је јако желела медаљу.

"Видели сте колико сам се борила али једноставно, данас су друге девојке биле боље", рекла је Ивана.

Захвалила је навијачима у Србији на подршци "не само данас него свих ових година".

Ивана Шпановић освојила је четврто место на Светском првенству у Лондону, пошто је у другој серији финала остварила најбољи скок од 6,96. Ивана је у последњој серији забележила одличан скок, али јој се откачио број, дотакао песак и знатно умањио даљину. 

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво