Читај ми!

Дудаш се припрема на Кипру за нови државни рекорд у десетобоју

Михаил Дудаш рекао је да ће на Светском првенству у Лондону покушати да постави нови државни рекорд у десетобоју.

Како је саопштио Атлетски савез Србије, Дудаш се припрема на Кипру, заједно са осталим српским атлетичарима Лазаром Анићем, Тамаром Салашки, Милошем Раовићем, Страхињом Јованчевић, Милицом Емини и Миодрагом Ђокићем.

"До Светског првенства намеравам да се такмичим у појединачним дисциплинама, што више, и да на тај начин припремим коначну форму до Лондона, што је уједно мој приоритет ове сезоне. Ту намеравам да нападнем нови државни рекорд", рекао је Дудаш.

Дудаш после припрема нема одређени план такмичења, у Словенији ће урадити превентивне терапије тетива, а прво такмичење очекује га 20. маја на Криту, где ће учествовати у скоку у даљ.

"Ове године одлучили смо се на само један десетобој, а то ће свакако бити на Светском првенству које нас очекује у августу у Лондону. Припреме напредују у онаквом темпу какав је очекиван. Место на ком се налазимо се може описати као карантин, јер смо смештени на стадиону, а око нас нема ништа интересантно што нам може одузети фокус са тренинга. Мени тренутно то одговара и мислим да ће две недеље таквог режима рада донети добре резултате", навео је Дудаш.

Светско атлетско првенство одржаће се од 4. до 13. августа у Лондону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво