Читај ми!

Први тренинг Амеле Терзић на новом стадиону

Српска атлетичарка Амела Терзић одрадила је први тренинг на новоотвореном Атлетском стадиону у Новом Пазару и поручила да јој много значи што ће се сада за велика такмичења припремати код куће.

"Хвала онима који су нам омогућили да коначно добијемо Атлетски стадион, значи ми много, моћи ћу да се спремам у своме граду и са својим пријатељима.

Наравно, служиће и за развој осталих атлетичара и за остале спортове. Надам се да ћемо првом приликом овде организовати Балканско првенство и да ћу освајати медаље пред својим суграђанима", изјавила је Терзићева.

Некадасња европска јуниорска шампионка на 1.500 и 3.000 метара, јуниорска вицешампионка света на 1.500 и државна рекордерка у тој дисциплини на новом стадиону наредних недеља припремаће се за Светско првенство у Лондону.

Изградња Атлетског стадиона у Новом Пазару, инвестиције вредне 136,6 милиона динара, трајала је три године, већи део од 60 одсто, односно 80 милиона динара, обезбедило је Министарство омладине и спорта, а 40 одсто град Нови Пазар, док је израду пројекта платио Атлетски савез Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво