Србија са 12 атлетичара на ЕП

Селектор атлетске репрезентације Србије Слободан Поповић саопштио је списак атлетичара који ће се такмичити на Европском првенству у дворани предстојећег викенда у Београду.

На списку се налази 12 атлетичара који су испунили норме за наступ на континенталном шампионату, а то су: Ивана Шпановић (скок удаљ), Асмир Колашинац (кугла), Амела Терзић и Горан Нава (1.500 метара), Тамара Салашки и Милош Раовић (400 метара), Лазар Анић и Страхиња Јованчевић (скок удаљ), Михаил Дудаш (седмобој), Душан Макевић (3.000 метара), Милица Емини (60 метара препоне) и Милана Тирнанић (60 метара).

"Ношени подршком са трибина, која је најпотребнија, уверени смо да ће Србија бити богатија за европска одличја и за понос свих наших грађана. И зато упућујемо позив целокупној спортској јавности да дође у Арену у што већем броју и пружи одговарајућу подршку свим нашим такмичарима. Када смо већ познати и признати као врсни организатори великих спортских догађаја, да будемо на висини и када је посета у питању. И наравно, навијати фер и спортски", наводи се у саопштењу Атлетског савеза Србије.

Дворанско европско првенство одржаће се од 3. до 5. марта у Београдској арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво