Читај ми!

Бранковић очекује успешно Европско дворанско првенство у Београду

Генерални секретар Атлетског савеза Србије Слободан Бранковић рекао да је уверен да ће предстојеће Европско дворанско првенство у Београду бити одлично организовано и да ће српски репрезентативци освојити бројне медаље. Европско дворанско првенство одржаће се од 3. до 5. марта у Београдској арени.

"Организационо, ту дилема нема и неће их бити. Као организатори, безброј пута смо се доказали. Не само да ће Београдска арена бити сјајно припремљена, а борилашта савршена, већ ће и бројни гости из Европе упознати Београд у најлепшем светлу", рекао је Бранковић, саопштио је АСС.

Европско дворанско првенство одржаће се од 3. до 5. марта у Београдској арени.

"Што се тиче медаља, сигурно је да ће их бити. Имамо изврсне асове и чврсто верујем да ће ово Европско првенство такмичарски бити изузетно успешно. Заиста је незахвално прогнозирати јер ће у Београду бити много квалитетних атлетичара, а сви имају један циљ, да буду најбољи. Имамо своје адуте и верујем у њих", навео је Бранковић, који је и председник локалног организационог комитета.

Он је додао да се припреме српских атлетичара одвијају по плану.

"Средства су обезбеђена, план се у потпуности одвија онако како је зацртано и нема никаквих дилема. На атлетичарима је да се припреме максимално и да се докажу", рекао је државни рекордер у трци на 400 метара.

Бранковић је додао да је Влада Србије помогла организацију Европског дворанског првенства.

"Уз велику подршку Владе Србије, која је преко Министарства за омладину и спорт финансирала организацију овог догађаја, као и огромну подршку Града Београда и свих спонзора и донатора, овај догађај ће бити организован на највишем нивоу и верујем да ће добити највише оцене", рекао је Бранковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво