Меморијал "Артур Такач" добио статус класик митинга

Међународна атлетска манифестација "Меморијал Артур Такач", чије ће четврто издање бити одржано 29. маја идуће године у Београду, имаће статус класик митинга, одлучено је у Амстердаму на Конгресу Европске атлетске аосцијације.

Дуговања према атлетичарима који су учестовали на Меморијалу "Артур Такач" 2007. године биће измирена до краја маја 2010. године, саопштио је данас Атлетски савез Србије.

Генерални секретар АСС Слободан Бранковић састао се са председником Европске атлетске федерације Хансјоргом Вирцом и менаџером Меморијала Робертом Вагнером за време конгреса ЕАФ, који се одржава у Амстердаму, а договорено је да се дуговања измире сукцесивно, једна половина до 29. маја 2009. године, а друга половина до 29. маја 2010.

Како се наводи у саопштењу, са овим договором сагласни су сви менаџери и атлетичари који су учествовали на митингу 2007. у Београду, а према којима још постоје дуговања.

Наредни меморијал "Артур Такач" одржаће се 29. маја 2009. године и имаће статус класик митинга.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи