Болт: знам да сам чист

Светски рекордер и олимпијски шампион на 100 и 200 метара Јамајчанин Усаин Болт одбацио је све сумње о допингу које је на његов рачун недавно изрекао један од највећих атлетичара свих времена Американац Карл Луис.

"Знам да сам чист и да је у сваки мој резултат уложено пуно рада ", рекао је Болт који је на Олимпијским играна у Пекингу поред титула и рекорда на 100 и 200 метара, учествовао и у обарању најбољег резултата свих времена у штафети 4x100 метара

"Луис може да каже шта хоће. Ја знам какав је мој однос према спорту и трудим се да поправим лош имиџ који је атлетика стекла последњих година", рекао је Болт.

Светски рекордер у обе спринтерске дисциплине истакао је да се на Јамајци редовно спроводе антидопинг контроле, насупрот мишљењу Луиса,

"Уверавам вас да се сви атлетичари на Јамајци стално тестирају. Летећа контрола долази рано ујутро, у шест седам - сати, када сте још у кревету и тражи да вас тестира.", истакао је Болт.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво