Олимпијска шампионка дочекана понудом за удају

Олимпијска шампионка на 800 метара Памела Џелимо, која је ове године освојила "џек пот" од милион долара, вратила се кући где је дочекала понуда за удају.

Ова 18-годишња полицајка освојила је прошлог месеца милион долара пошто је победила на шест митинга Златне лиге и освојила златну медаљу на Олимпијским играма у Пекингу.  Када се вратила кући, у област Рифт Валеј, дочекали су је обожаваоци. У знак добродошлице, приређен јој је традиционални плес, а један млади човек певао је "Памела, удај се за мене".  Конвој од готово 200 возила ишао је прашњавим путем од Елдорета до њеног родног места близу Капсабета, где их је дочекао њен усхићен отац.

"Када говорим о њој и њеним могућностима, плачем колико сам поносан. Она је моја ћерка и много је волим", рекао је он.

У држави која је позната по дугопругашима, Џелимова ће добити улицу са својим именом у Капсабету, мада је та почаст обично намењена политичарима.  Насиље које се догодило у Кенији после избора на почетку године, пореметило је планове тренинга многобројним ателтичарима у области Рифт Валеја, али село Памеле Џелимо није било захваћено нередима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара