Ватерполисти освојили златну медаљу

Ватерполо репрезентација Србије освојила је златну медаљу на Медитеранским играма у Пескари, пошто је у финалном сусрету победила селекцију Шпаније резултатом 9:4 (3:2, 4:1, 0:0, 2:1)

Српски ватерполисти одиграли су још једну веома добру утакмицу на овом турниру и без већих проблема успели су да савладају Шпанију и да заслужено тријумфују.

Као и јуче у дуелу против Хрватске, наш тим је кренуо нешто спорије, да би онда у другој четвртини стекао недостижну предност. У другом полувремену Шпанци нису имали ни снаге ни квалитета да евентуално направе преокрет.

Тако је важна фаза припрема за предстојеће првенство света завршена на најбољи могући начин, па наши ватерполисти с доста оптимизма могу да путују у Рим на мегдан најбољим тимовима света.

Бронзану медаљу освојила је Италија која је у мечу за треће место победила Хрватску резултатом 10:9 (1:2, 2:1, 3:3, 4:3).

Србија: Соро, Аврамовић, Гоцић 1, Удовичић, Гак 1, Д. Пијетловић 2, Никић, Алексић, Рађен, Филиповић 3, Прлаиновић 2, Митровић, Г. Пијетловић.

Шпанија: Агилар, Родригес, Лозано, Маљарах, Молина, Мингељ 1, Гаљего, Еспањол, Ваљес 1, Пероне, Перес 1, Гарсија 1, Лопес.

Број коментара 38

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво