Ватерполисти у полуфиналу МИ

У последњем колу Б групе ватерполо турнира на Медитеранским играма репрезентација Србије победила је Црну Гору резултатом 7:4 (0:1, 3:2, 2:0, 2:1) и пласира се у полуфинале.

По три гола за наш тим постигли су Вања Удовичић и Филип Филиповић, а једном је стрелац био Андрија Прлаиновић.

Црна Гора на Медитеранске игре није дошла са најбољим тимом, па репрезентација Србије није имала тежак задатак да освоји бодове и уђе у завршницу турнира.

Репрезентација Србије сада има седам бодова у Групи Б, после победе над Француском од 12:5 и нерешеног резултата са Италијом 5:5.

Касније у тој групи играју Италија и Француска, а "азури" ће сигурно играти у полуфиналу пошто имају четири бода, а од тог резултата зависи са које позиције ће се пласирати у завршницу турнира. Црна Гора је остала на три бода, док је Француска без бодова.

У Групи А Шпанија је победила Грчку са 11:4, а Хрватска селекцију Турске са 14:6.

Хрватска и Шпанија су се пласирале у полуфинале.

Полуфинални мечеви играју се у суботу, а финале је заказано за недељу, последњи дан Медитеранских игара.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво