Игор Милановић нови тренер Партизана

Управни одбор Ватерполо клуба Партизан на седници једногласно је изабрао Игора Милановића за новог тренера.

"Игор Милановић је, по мом мишљењу, најбоље решење и логичан избор, пошто је човек који долази из нашег клуба. Сви чланови Управног одбора били су за његов избор. Сада нам остаје да се што боље спремимо за нову сезону", рекао је агенцији Бета председник Партизана Александар Шоштар. 

Милановић је до сада био председник Скупштине Ватерполо клуба Партизан, а на клупи "црно-белих" замениће Дејана Удовичића.  Удовичић је у априлу поднео оставку након пораза од дубровачког Југа у четвртфиналу Евролиге.

Милановић је током играчке каријере 13 година наступао за Партизан (од 1975. до 1988. године), а играо је и за загребачку Младост, Црвену звезду, Каталуњу, Будву и Рому. За репрезентацију Југославије одиграо је 349 утакмица и постигао 540 голова.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара