Србијa одрадила два тренинга са Американцима

Ватерполо репрезентација Србије одржала је у америчком граду Стоктону два спаринг тренинга са селекцијом САД у оквиру припрема за финални турнир Светске лиге и Светско првенство.

Американци су били лишени помоћи свог најбољег играча Тонија Азеведа, као и Џефа Пауерса.

"Без њих тешко могу нешто више да ураде", рекао је Филип Филиповић и подсетио да ће се Србија састати са репрезентацијом САД на завршном турниру Светске лиге у Подгорици.

Представници америчког Савеза решили су и проблем смештаја репрезентације Србије, која је морала да користи заједничко купатило у студентском комплексу Пацифик Универзитета, али од данас "делфини" се налазе у хотелу Хилтон.

"Није им било пријатно због целе приче јер знају какве услове имају у Србији. Са друге стране, и сами су се нашли у истом објекту ,али из својих разлога нису желели да га напусте. Само смо рекли да тражимо боље услове боравка. Пацифик универзитет је изванредан са садржајима али смештај није оно што се очекује када су врхунски спортисти у питању", изјавио је тим-менаџер репрезентације Србије Никола Куљача.

Репрезентација Србије у петак путује у други калифорнијски град Беркли, где ће одиграти три пријатељске утакмице са селекцијом САД.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво