Удовичић саопштио списак играча за Грчку

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Удовичић саопштио је списак играча који ће конкурисати за састав тима за утакмицу последњег кола А групе Светске лиге 12. маја у Београду против Грчке.

На списку су: Слободан Соро, Бранислав Митровић, Душко Пијетловић, Филип Филиповић, Андрија Прлаиновић, Живко Гоцић, Марко Аврамовић, Стефан Митровић, Никола Рађен, Милан Алексић (сви из Партизана), Борис Вапенски, Марко Ћук и Петар Филиповић (Војводина), Славко Гак (Будванска ривијера), Гојко Пијетловић (Катаро) и Слободан Никић (Олимпијакос).

У тиму неће бити Вање Удовичића, који са Про Реком игра у плеј-офу шампионата Италије.

Репрезентативци ће се окупити у недељу 10. маја у Београду и до утакмице ће тренрати на Бањици.

Репрезентација Србије је већ осигурала прво место у групи, јер је до сада два пута победила Француску, а савладала је као гост и Грчку.

Завршни турнир Светске лиге, на коме ће учествовати осам најуспешнијих репрезентације из квалификација, биће одржан средином јуна у Будви или Подгорици.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво