Удовичћ: Егер непредвидив противник

Тренер ватерполиста Партизана Дејан Удовичић оценио је да је следећи противник црно-белих у Евролиги, мађарски Егер, врло непредвидива екипа коју треба респектовати.

"Од мађарских екипа у међународним такмичењима се може очекивати све, а Егер је доказао да је квалитетан састав", рекао је Удовичић на конференцији за новинаре у седишту трофејног београдског клуба, уз подсећање да је тим из земље северних суседа у прошлом колу играо нерешено са нејаким Марсељом.

Он је напоменуо да победа у окршају трећег кола Д групе најквалитетнијег европског такмичења више значи домаћину, али је додао да ће "уз правилан приступ и максималну ангажованост наших играча у базену" све зависити од Партизана.

"За нас је велики проблем што ће нам ово бити тек трећа такмичарска утакмица у сезони, али морамо на то да се привикнемо и пружимо максимум у овако неповољној ситуацији", додао је Удовичић.

Дугогодишњи члан шампионског састава тима са Бањице Милан Алексић сматра да ће дуел са Егером бити тежи од меча са Вашашом у Будимпешти који су црно-бел решили у своју корист након велике борбе.

"Егер ће у суботу имати императив победе, а те утакмице су по правилу јако тешке", истакао је Алексић.

Голман Партизана Бранислав Митровић, који је као чувар мреже новосадске Војводине већ гостовао у Егеру, напоменуо је да ће велика предност домаћина бити бучна публика.

"Базен у Егеру је један од најлепших у којима сам играо и право је задовољство у таквом амбијенту борити се за значајне бодове", закључио је Митровић.

Екипа Партизана пут Мађарске креће сутра, а до суботе ће одратити један тренинг са тимом Сегеда.

Тренер Удовичић ће у Егер повести све играче, мада је питање да ли ће Никола Рађен бити у комбинацији за састав, с обзром на то да је обновио повреду носа.

Меч између црно-белих и мађарског представника игра се у Егеру 17. јануара од 20.30 часова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво