Ћук: Немамо медаљу, али имамо поуку

Српски ватерполиста Милош Ћук, после победе против Италије и освајања петог места на Европском првенству, изјавио је да остаје жал због пораза од Шпаније у четвртфиналу на петерце.

"Било је тешко, поново са играчем мање (није играо болесни Душко Пијетловић, прим. аут). На крају велика жал остаје због Шпаније. Немамо медаљу, али имамо сада поуку", рекао је Ћук новинарима у Будимпешти.

Најбољи стрелац Србије на турниру Душан Мандић, чијим је поготком обезбеђена победа против светских шампиона Италијана, рекао је да је утакмица очекивано била неизвесна.

"Лепо је када се заврши победом. Тврда, очекивана утакмица. Лепо што смо славили против светског првака. Пети смо није смак света, сада смо на земљи. Имамо шта да радимо, имамо времена, знамо на чему смо", поручио је Мандић.

"Није случајно што су Шпанија и Мађарска у финалу. Најјача лига је Мађарска, а сви играчи Шпаније играју за Барселонету. Ми смо раштркани, али идемо даље", закључио је Мандић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво