Савић: Први део посла смо завршили, очекујемо Шпанце у четвртфиналу

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић, после победе против Холандије у последњем мечу групне фазе Европског првенства, рекао је да је један део посла завршен и да ће тим бити спреман за четврфинале.

Актуелни европски и олимпијски шампиони групну фазу су завршили са три победе и у четвртфинале иду са прве позиције у групи Б.

"Требало је да прође време да уђемо у наш ритам. Деловали смо уморно у почетку. После је све било како треба. Један део посла смо завршили, сада остаје други. Очекујем Шпанце у четвртфиналу и бићемо спремни за велику утакмицу", рекао је Савић после меча који је наш тим решио у своју корист 11:4.

Стрелац три гола Душан Мандић није био задовољан издањем тима у првом полувремена.

"Лењо смо почели, није то била наша права представа. Нисмо могли две четвртине да пронађемо наш ритам. Окрећемо се припремама за Шпанију. Одлично се познајемо, сјајна су екипа и биће права утакмица", рекао је Мандић.

Ватерполисти Србије четвртфинални сусрет играју у среду од 17.30, а ривал ће им бити бољи из дуела Немачка-Шпанија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво