"Делфини" на припремама у Америци

Ватерполо репрезентација Србије од 16. до 25. децембра имаће заједничке припреме са америчком селекцијом у Лос Анђелесу и одиграти три званичне утакмице, у Сан Дијегу, Санта Барбари и Торенсу, саопштено јe на сајту Савеза.

По повратку из САД Србија ће 29. децембра утакмицу са Хрватском у Светској лиги у Београду, док је у јануару на програму Европско првенство у Будимпешти.

Селектор Дејан Савић одредио је списак од 18 играча на које рачуна за ове припреме. На списку су:

Гојко Пијетловић (Орадеа), Бранислав Митровић (ОСЦ), Стефан Живојиновић (Олимпијакос), Душан Мандић (Про Реко), Виктор Рашовић (Солнок), Никола Дедовић (Шпандау 04), Филип Филиповић (Про Реко), Андрија Прлаиновић (ОСЦ), Стефан Митровић (Олимпијакос), Милош Ћук (Младост), Драшко Гогов (Триестина), Душко Пијетловић (Солнок), Немања Вицо (Триестина), Гаврил Суботић (Солнок), Страхиња Рашовић (Егер), Милан Алексић (Барселонета), Никола Јакшић (Ференцварош), Сава Ранђеловић (ОСЦ).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво