Филиповић и Мандић кандидати за најбољег ватерполисту

Српски репрезентативци Филип Филиповић и Душан Мандић налазе се у конкуренцији за најбољег ватерполисту света у избору портала "Тотал Ватерполо". Уз гласове 77 представника стручног жирија, пресудни су гласови навијача.

Гласање траје до 30. новембра, а проглашење најбољег ватерполисте биће 16. децембра.

Поред Филиповића и Мандића у конкуренцији за награду "Тотал Wатерполо Плаyер 2019" су Пјетро Фиљоли, Гонзало Еченике, Марко Дел Лунго и Франческо Ди Фулвио (Италија), Фелипе Пероне, Алберто Мунариз и Алваро Гранадос (Шпанија), Александар Ивовић (Црна Гора), Марко Стам (Немачка), Андро Бушље и Маро Јоковић (Хрватска), Константинос Генидунис (Грчка), Денеш Варга, Мартон Вамош (Мађарска) и Јапанац Атшуси Араи, Џо Кајс (Нови Зеланд), Арон Јунгер (Аустралија) и Џони Хупер (САД).

Из Србије међу 77 представника стручног жирија су селектори мушке и женске репрезентације Дејан Савић и Драгана Ивковић, селектор САД Дејан Удовичић, Дејан Станојевић из Казахстана, Предраг Михајловић женске селекције Аустралије, као и представници медија Дејан Стевовић (Спортски журнал) и из портала "Ватерполовести".

Ово је трећи избор, а награду су раније добили Шпанац Пероне и Хрват Сандро Сукно.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво